Eminem sa pripája k Bored Ape Yacht Club! Rapper kúpil NFT za viac ako 120 ETH

Najpopulárnejší rapper na svete sa stal členom Bored Ape Yacht Club (BAYC). Stalo sa tak kvôli transakcii, ktorú Rap God uskutočnil 30. decembra a kúpil jednu z digitálnych opíc za 123,45 ETH (452 ​​000 dolárov).

od Martin Tkáč

Opica, ktorú získal o chvíľu neskôr, sa stala profilovou fotkou detroitského rappera na Twitteri a Instagrame. K dnešnému dňu už Eminem vlastnil najmenej 15 NFT na OpenSea pod prezývkou Shady_Holdings.

NEWSLETTER OKRYPTE.SK

Eminem kupuje EminApe

Eminem je jedným z najpredávanejších hudobníkov všetkých čias. Počas svojej viac ako 20-ročnej činnosti predal po celom svete cez 220 miliónov albumov. Je tiež prvým rapperom v histórii (a zatiaľ stále jediným), ktorý získal Oscara a Zlatý glóbus. Obe ceny dostal za pieseň „Lose Yourself“, ktorá je súčasťou soundtracku k filmu „8 Mile“.

Marshall Mathers, umeleckým menom Eminem, je tiež víťazom mnohých amerických hudobných cien a víťazom 15 cien Grammy.

Jeden z členov BAYC, GeeGazza, od ktorého Eminem opicu kúpil, komentoval udalosť slovami „šialenstvo“ a „život v simulácii“. Eminem túto situáciu zatiaľ nerieši.

Žijem v simulácii.
Ďakujem @Eminem, že si si kúpil moju opicu a pridal sa do klubu!
Šialenstvo. Dovoľte mi napísať text k vášmu ďalšiemu singlu 🤣 pic.twitter.com/myGNRmMLeD

GeeGazza sa už mesiace pokúšal predať NFT Eminemovi. Začiatkom novembra oznámil: „Stále hovorím, že Eminem je predurčený na to, aby si jedného dňa kúpil môjho Bored Ape.“ Poznamenal tiež, že dlho hľadal Eminema, aby kúpil jeho opicu.

Stále si myslím, že @Eminem je predurčený jedného dňa kúpiť môj @BoredApeYC. pic.twitter.com/JuoNdE446Q

Transakciu sprostredkovala digitálna agentúra Six. Na svojom účte na Twitteri oznámila, že jej práca zameraná na tvorcu pomohla zabezpečiť opicu, ktorá bola nazvaná „EminApe“. Súvisí to s tým, že opica má až zmätočne podobný štýl obliekania ako Marshall.

Majk Spirit NFT

So svojím novým „EminApe“ sa Slim Shady (umelcova alternatívna prezývka) oficiálne pripojil k druhému najväčšiemu projektu NFT na OpenSea.

Podľa CryptoSlam predal Bored Ape Yacht Club zatiaľ 284 765 ETH (977,6 milióna dolárov) v sekundárnom predaji. Minimálna cena tokenu je v súčasnosti 60 ETH (220 000 USD).

Bored Apes bol nedávno nútený ustúpiť na pódium v ​​NFT CryptoPunks Ranking z hľadiska vyvolávacej ceny. To je obrovský úspech pre druhý projekt, ktorý sa začal v apríli 2021.

zdroj: beincrypto.pl, pixabay.com

Prečítaj si aj

Zanechaj svoj komentár