Brad Garlinghouse verí, že medvedí trh na trhu s kryptomenami skončí

od Martin Tkáč

Generálny riaditeľ Ripple Brad Garlinghouse je presvedčený, že súčasný pokles sa skončí, rovnako ako tie predchádzajúce.

NEWSLETTER okrypte.sk
Brad Garlinghouse: Tento medvedí trh sa konečne skončí

Posledné dni boli jedny z najhorších v histórii kryptomien, ceny klesali, kryptomenové spoločnosti rušili pracovné miesta, Fed navrhol zvýšenie sadzieb, Binance pozastavila výplaty v BTC a Celsius pozastavil mnohé zo svojich služieb.

Zatiaľ čo kryptomenová komunita spanikárila, priaznivci a odborníci z odvetvia, ako napríklad Brad Garlinghouse, generálny riaditeľ spoločnosti Ripple, tvrdia, že sa nie je čoho obávať.

Garlinghouse priznal, že nikdy nie je ľahké prejsť medvedím trhom, no vyzval investorov, aby zostali chladní. Podelil sa aj o to, ako sa Ripple podarilo prežiť predchádzajúce obdobia tohto typu a radí, že teraz použije rovnakú techniku ​​na prečkanie súčasnej búrky.

Po prvé, poznamenal, že spoločnosť má skúsený tím, ktorý prežil pokles v tradičných a kryptomenových sektoroch, vrátane bubliny DotCom a medvedieho trhu blockchainu v roku 2018.

Okrem toho poznamenal, že Ripple sa zameriava na vytváranie dlhodobých úžitkových produktov, ktoré riešia existujúce problémy.

O komunikácii a transparentnosti hovoril aj CEO Ripple. Poznamenal, že spoločnosť funguje transparentne a komunikuje s investormi a zainteresovanými stranami rôznymi spôsobmi, vrátane štvrťročných správ o trhu.

Ripple pripravený na medvedí trh

Zatiaľ čo stále viac kryptomenových spoločností znižuje svoju pracovnú silu, aby znížili celkové výdavky a prežili krízu na trhu, Garlinghouse povedal, že Ripple najme nových ľudí, keďže spoločnosť je už dlho pripravená na súčasný scenár.

Brad Garlinghouse klesá

Potom prezradil, že Ripple má dostatočné hotovostné rezervy, ktoré projektu pomôžu prežiť krízu.

Garlinghouse si myslí, že to najhoršie ešte len príde. Naznačuje to, že v krátkodobom horizonte ešte uvidíme nejaké poklesy. Je však presvedčený, že v budúcnosti bude odvetvie kryptomien úspešné a stane sa neoddeliteľnou súčasťou globálnych finančných systémov.

„Pomaly a stabilne vyhrávame preteky,“ povedal.

zdroj: blockchain.news

Prečítaj si aj

Zanechaj svoj komentár