Binance uskutoční aukcie na podporu parachainov Polkadot

od Martin Tkáč

Burza Binance opäť ukázala podporu pre rozvoj heterogénnej siete Polkadot. Spoločnosť v oficiálnom oznámení odhalila, že v novembri uskutoční aukciu blockchainového parachainu.

#Binance na podporu @Polkadot Parachain Slot Auction

 

Čo sú to parachainy?

Parachainy sú oddelené blockchainy vrstvy 1, ktoré môžu bežať paralelne a navzájom si prenášať údaje. Ich prítomnosť v Polkadote zavedie do ekosystému viacreťazcovú architektúru rôznych blockchainových sietí.

Cieľom protokolu je umožniť niekoľkým ďalším sieťam vrstvy 1, ako sú bitcoiny a ethereum, bezproblémové pripojenie k jeho ekosystému. Budú teda môcť spolupracovať ako súčasť väčšieho celku.

Parachain Polkadot môže navyše bezproblémovo zdieľať údaje s inými sieťami blockchain. Vďaka tomu vytvárajú v priestore kryptomeny mnoho nových príležitostí. Ich integrácia podporí oveľa väčšiu interoperabilitu medzi rôznymi sieťami DLT.

Za posledných päť rokov tím Polkadot už vykonal experimenty s využitím tejto technológie. Všetky však boli vykonávané v sieti Kusama.

Aukcie parachainu Polkadot sa začnú 11. novembra

Tu rozhoduje úspech parachainov nasadených na Kusame. Dokazuje to, že Polkadot je pripravený na ich oficiálne predstavenie vo svojej hlavnej sieti. V súčasnej dobe je kód parachainu pripravený a aukcie začnú 11. novembra 2021.

Prichádzajú aukcie $ DOT😊
Ak to schváli na reťazci @Polkadot, počiatočné aukcie sa uskutočnia na #Polkadot nasledovne (dátumy sú približné)

 

zdroj: beincrypto.pl, pexels.com

Prečítaj si aj

Zanechaj svoj komentár