NFT sa objavuje v novej epizóde South Park

od Martin Tkáč

Najznámejšia karikatúra pre dospelých, „South Park“  tentoraz zosmiešňuje NFT.

 Ešte 30 sekúnd v tejto miestnosti a začnete považovať NFT za investíciu, ktorá sa oplatí – to je len jeden z vtipov, ktoré budete počuť v novej špeciálnej epizóde relácie.

NEWSLETTER OKRYPTE.SK

South Park varuje pred investíciami do NFT

V novej špeciálnej epizóde Pi. „Post COVID: The Return of COVID“, ktorý sa odvysielal vo štvrtok, ukázal jedného z hrdinov série, Leopolda „Butters“ Stotcha, známeho aj ako „Victor Chaos“ už ako dospelého muža (epizóda sa odohráva najmä v budúcnosti) zamknutého v špeciálnom väzení pre duševne chorých.

Ukázalo sa, že Butters mal v minulosti temnú superschopnosť. Ide o to, aby sme investori dokázali vložiť všetky svoje peniaze do NFT. Keď sa mu podarí dostať von z cely, opäť nadviaže nákupnú módu NFT.

Už raz utiekol. Len za pár hodín sa mu podarilo prinútiť tisíce ľudí, aby investovali do NFT, ako to takmer urobil s vami. Ešte 30 sekúnd v tejto miestnosti a začnete považovať NFT za výhodnú investíciu – varuje jedna z kreslených postavičiek, strážca, ktorý je zodpovedný za držanie Buttersa v cele.

Vo svete South Parku zmenila pandémia náš svet na nepoznanie

Celá špeciálna (hodinová) epizóda ukazuje svet za niekoľko desiatok rokov. Ukazuje sa, že pandémia COVID-19 zmenila realitu, ktorú poznáme, čo malo silný dopad na psychiku našich hrdinov.

Tí druhí chcú zmeniť priebeh udalostí, a tak experimentujú s cestovaním v čase. Pre fanúšikov série bude zvedavosťou, aká budúcnosť čaká ich obľúbené postavy. Prekvapení budú najmä fanúšikovia Cartmana.

Príspevok COVID: The Return of COVID je prvým v televíznom seriáli South Park pre streamovaciu platformu Paramount +.

Krátke úryvky z novej epizódy si môžete pozrieť na Youtube:

Prečítaj si aj

Zanechaj svoj komentár