Corsair lovci krypto veľrýb

od Martin Tkáč

Každý nový kryptoinvestor určite počul o veľrybách, ale málokto vie o „veľrybároch“. Ich hlavným cieľom je prekaziť špinavé plány veľkých hráčov a tým zachovať relatívnu stabilitu jednotlivých aktív kryptomeny.

V skutočnosti je to práve kvôli nestálosti, že trh s kryptomenami zostáva vyvrheľom globálnej svetovej ekonomiky a niekedy sa dokonca stáva predmetom výsmechu. Aj keď skutoční ľudia tu prichádzajú o skutočné peniaze. Jedna z týchto veľrybárskych lodí nedávno vyplávala z hustej hmly. Hovorí si Corsair (Korzár) a s kryptomenovým trhom majú odvážne plány.

Kto sú Corsair?

Nie je to presne známe! Ich nadácia bola pravdepodobne založená v Belgicku, Francúzsku, Holandsku alebo Portugalsku. Koniec koncov, samotný Corsair hovorí, že ich komunita sa zrodila v roku 2017, keď na trh s kryptomenami vstúpila skupina niekoľkých obchodníkov Euronext.
Okamžite si všimli, že niektorí z veľkých obchodníkov ľahko manipulovali s trhom pomocou primitívnych a špinavých metód, ktoré by nikdy nedokázali replikovať na prestížnych burzách.

Podľa nich musí byť človek slepý, aby v cenových grafoch nevidel „návaly a opakovania“, odhalené nákupné a predajné múry alebo falošné vzorce. Corsair spozorovali tieto spúšťače už dávno.

Od roku 2017 tím Corsair zamestnal viac ako 30 obchodníkov, ktorí zdieľajú ich filozofiu. Pre svoje misie bolo vytvorených niekoľko stoviek obchodných robotov, ktorí vám pomôžu včas odhaliť zámery správania veľryby. Akonáhle si všimnú podozrivé pohyby, Corsairi sa pokúsia vrhnúť harpúnu Keitha, čím prelomia ich plány.

Čo teraz potrebujú?

Do tej doby sa Corsairu podarilo vyriešiť veci v relatívne malých kryptomenových projektoch s celkovou kapitalizáciou niekoľko stoviek miliónov dolárov. Teraz chcú, aby sa väčšia veľkoobchodná sila postavila najväčším veľrybám. Corsair zhromažďujú svoju armádu rovnako zmýšľajúcich ľudí.

Ktokoľvek môže prejaviť svoje odhodlanie a podporu svojej tým, že si na svojom účte kúpi a ponechá CASH tokeny. Je to vyjednávací čip Corsair, ktorého nominálna hodnota bude rásť s každým novým členom globálneho tímu. Tento token bude hromadiť finančné prostriedky, ktoré vám umožnia prekabátiť veľryby.

Akonáhle bude CASH dostatočne kapitalizovaný, Corsair vytvorí modernú Pirátsku republiku ich vlastný DEX Corsair. Argumentujú tým, že to prinúti počítať s nimi aj tých najväčších hráčov a že veľryby budú musieť niekoľkokrát premýšľať, než vtrhnú do neutrálnych vôd kryptosveta.

Čo je známe o CASH?

CASH token je aktívum DeFi založené na technológii BSC (BEP20). Dobrodruhovia, ktorí sa rozhodli vyzvať najväčších hráčov, vydali symbolických 777 777 777 emisných tokenov. Robia to ako skutoční korzárski piráti, zrejme uctievajú obraz šťastia.

V skutočnosti sa samotný Corsair ukazuje ako celkom dobrý hazardný hráč. Ich webová stránka pripomína skôr kasíno. To však nie je v rozpore s ich ideológiou, naopak, dokonca to podčiarkuje ich pozíciu.

Ako naplno využiť token CASH?

Koncom augusta spustil Corsair súkromný predaj CASH tokenov. Teraz sú do projektu prijatí účastníci, pre ktorých budú od začiatku otvorené špeciálne podmienky. Môžete sa stať súčasťou posádky a súčasťou lode Corsair za najnižšiu predpredajnú cenu – 3 centy (0,03 dolára) za 1 CASH.

Prvý navyše získa ďalšiu šancu – možnosť zarobiť vkladaním žetónov CASH ešte pred vstupom na prvú výmenu. Minimálne náklady na lístok v prvom rade je 77 dolárov. Maximálne jedna osoba môže minúť CASH v hodnote až 7777 dolárov. Vyvolávacia cena na prvej burze začína na 0,1 dolára.

zdroj: beincrypto.pl, twitter.com

Prečítaj si aj

Zanechaj svoj komentár